Sari la conținut
HTML5
Toate proiectele noastre folosesc ultima versiune a standardului ce reprezinta nucleul internetului - HTML5
DESIGN RESPONSIVE
Site-ul se va adapta indiferent de platforma de pe care este accesat - Calculator, Tableta, Telefon
SISTEM ADMINISTRARE
Reprezinta o interfata prin care puteti administra si actualiza intreg continutul unui site web, fara cunostinte tehnice
CSS3
O data cu aparitia ultimului CSS, site-urile arata mai bine ca oricand, oferind o variata gama de efecte vizuale

Cu o experienta de peste 4 ani si un numar de peste 250 de proiecte finalizate, va oferim servicii de inalta calitate pentru realizarea unui Site Web de Prezentare si Creare Site Web Profesional la cele mai avantajoase, bune oferte. Folosim tehnologii de ultima generatie si suntem la curent cu toate noutatile din domeniu web: (HTML5 / CSS3 / JavaScript / PHP / MySQL).

Parcurgem in detaliu toti pasii realizarii unui site web. Incepem prin purtarea unei discutii cu clientul pentru a intelege in intregime nevoile si cerintele site-ului, atat de design cat si de functionalitate. Continuam cu faza de proiectare, procesul de design, toate acestea intrucat site-ul sa aiba un impacat cat mai puternic pe motorul de cautare si pe internet.

Site-urile realizate de noi sunt unice si dedicate clientului nostru. Site-urile realizate de noi au o viteza foarte mare de incarcare, sunt optimizare SEO pentru o indexare cat mai buna pentru a aparea pe primele pagini pe motorul de cautare google.

Proiecte Finalizate
250 de proiecte 85%
Clienti Multumiti
Clienti Multumiti 100%

Alege servicii personalizate de creare site web pentru afacerea ta. Alege crearea unui site web performant, optimizat, ce indeplineste exact functiile de care ai nevoie. Alege un site web care ofera incredere clientilor tai!

Toate site-urile realizate de noi sunt valide HTML5 si respecta standardele W3C. Crearea unui site web poate face diferenta dintre esec si succes, dintre profit si pierdere.

Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastra, pretul este flexibil si negociabil in functie de complexitatea proiectului si de nevoile fiecarui client. Alege cu incredere cele mai bune servicii de creare site web!

RAPOARTE
Rapoarte si statistici complete si detaliate ale produselor, vanzarilor si clientilor magazinului.
MAGAZIN LA CHEIE
La predare veti avea un sistem complet pentru administrarea si actualizarea permanenta a magazinului
USER FRIENDLY
Prin implementarea unei interfete intuitive si usor de utilizat, clientii tai vor cumpara mai mult ca oricand.
FARA LIMITA
Nu exista limita asupra numarului de produse, categorii si atribute pe care le poti afisa si vinde in magazin.

Un magazin online este, inainte de toate, o afacere profitabila. Spre deosebire de magazinul fizic, acesta prezinta o serie de avantaje. In primul rand costurile mult mai mici. Se elimina cheltuielile pentru chirii, rafturi, vitrine, angajati, depozit si lista poate continua. Totodata un magazin online are o piata de desfasurare incomparabil mai mare – intreg internetul poate vizualiza ce oferi in magazinul tau.

Toate magazinele realizate de noi folosesc cea mai buna platforma de e-commerce disponibila, cu un numar enorm de facilitati si module. Printre acestea regasim administrare usoara a produselor si categoriilor, actualizarea inventarului si a stocului, statistici si rapoarte detaliate ale vizitatorilor si vanzarilor, efectuarea comenzilor cu sau fara cont, editarea facila a continutului, informatiilor si datelor de contact, plasarea de produse la oferta, discounturi, abonare la newsletter, promotii prin cupoane si vouchere.

Ce face un magazin online? In primul rand un magazin online vinde si vinde foarte bine! Ne confruntam cu o trecere agresiva din mediul fizic in cel online, lucru ce ne indica ca viitorul comertului este pe internet. Intr-o lume din ce in ce mai aglomerata, oamenii prefera sa isi petreaca altfel timpul liber decat in fata cozilor interminabile de la casele de marcat – toate neajunsurile magazinului fizic dispar.

Crearea unui magazin online poate face diferenta dintre esec si succes, dintre profit si pierdere. Ofera-le clientilor tai o varianta moderna si comoda de a iti cumpara produsele – distanta de la client la magazin este de un singur click!

Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastra, pretul este flexibil si negociabil in functie de complexitatea proiectului si de nevoile fiecarui client. Alege cu incredere cele mai bune servicii de creare magazin online!

Proiecte Finalizate
250 de proiecte 85%
Clienti Multumiti
Clienti Multumiti 100%
PERSONALIZAT
Elementele grafice pe care le realizam sunt personalizate si adaptate conform cerintelor fiecarui proiect.
VECTORIAL
Constructia vectoriala a unui element grafic permite redimensionarea la orice rezolutie, fara a se pierde din calitate.
ELEMENTE GRAFICE
Logo, Flyer / Pliant, Afis / Poster, Banner, Carti de Vizita, Invitatii, Catalog Prezentare, Brosura, Ambalaje, etc.
ATRACTIV
Alege sa captezi atentia clientilor din primul moment. Alege un design atractiv, stilat si impunator.

Unul dintre punctele cheie principale ale unei afaceri este imaginea. Cu totii stim ca in ziua de azi – imaginea vinde. Multi antreprenori nu trateaza design-ul cu importantape care o merita, pierzand clienti. Alege sa iesi in evidenta printr-un design de o inalta calitate cu o estetica deosebita, moderna si atractiva.

Toate creatiile noastre sunt personalizate in functie de fiecare proiect si de cerintele clientului. Pentru elementele grafice ce se doreste printarea lor pe diverse suporturi fizice, realizam creatii vectoriale pentru un aspect impecabil.

Realizam orice element grafic: Logo, Carti de Vizita, Flyere, Pliante, Afis Eveniment, Bannere, Invitatii, Catalog Prezentare, Ambalaje, Brosuri, Embleme, Materiale Promotionale, etc.

Proiecte Finalizate
250 de proiecte 85%
Clienti Multumiti
Clienti Multumiti 100%

Ce spun clientii nostri?

Recenziile sunt preluate direct de pe Facebook si Google Reviews, astfel incat acestea sunt 100% autentice.
Foarte multumit, a iesit exact cum mi-am dorit.
Marius Andrei
@mariusandrei
Recomand tuturor celor interesati de servicii webdesign de calitate. Preturi bune. Seriozitate si promptitudine.
Florin Matei
@florinmatei01
Calitate pret excelent. Seriozitate maxima.
Andreea Mirela
@andreeamire
PERSONALIZAT
Logo-urile pe care le realizam sunt personalizate si adaptate conform cerintelor fiecarui proiect.
VECTORIAL
Constructia vectoriala a unui logo permite redimensionarea acestuia la orice rezolutie, fara a se pierde din calitate.
CREAT DE ARTIST
Logo-urile dezvoltate de agentia noastra sunt gandite si create de artisti cu experienta in creatia grafica.
ATRACTIV
Alege sa captezi atentia clientilor din primul moment. Alege crearea unui logo atractiv, stilat si impunator.

Logo-ul este un aspect esential al succesului unei afaceri. Fiind elementul grafic principal al unei companii, logo-ul este definitoriu pentru imaginea oricarei afaceri. Din acest motiv, un design optim al logo-ului este esential.

Iti oferim servicii de creare logo, concept logo, design logo la cele mai inalte standarde. Ia legatura cu noi si hai sa dezvoltam afacerea ta impreuna!

Unul dintre punctele cheie principale ale unei afaceri este imaginea. Cu totii stim ca in ziua de azi – imaginea vinde. Multi antreprenori nu trateaza design-ul cu importanta pe care o merita, pierzand astfel clienti.

Proiecte Finalizate
250 de proiecte 85%
Clienti Multumiti
Clienti Multumiti 100%

Alege sa iesi in evidenta printr-un logo de o inalta calitate cu o estetica deosebita, moderna si atractiva. Alege cele mai bune servicii de creare logo!

Toate logo-urile noastre sunt personalizate in functie de fiecare proiect si de cerintele clientului. Pentru printarea impecabila pe orice suport fizic, logo-urile realizate sunt vectoriale.

Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastra, pretul este flexibil si negociabil in functie de complexitatea proiectului si de nevoile fiecarui client.

FACEBOOK ADS
Platformele sociale sunt mai populare ca niciodata. Atrage cat mai multi clienti prin reclame pe Facebook
GOOGLE ADWORDS
Vrei sa fi primul in rezultatele Google? Prin reclamele AdWords orice afacere poate ajunge in top
LIKE-URI FACEBOOK
Un numar mare de like-uri indeamna la siguranta si incredere. Iti marim numarul de like-uri substantial

Ai o afacere sau un site web care nu atrage atatia clienti pe cat ti-ai dori? Vrei sa cresti vanzarile unui magazin online? Indiferent de situatie, promovarea sta la bazele succesului oricarui tip de afacere. Stiati ca la nivel global 91% dintre consumatori cauta online bunuri si servicii?

Iti punem la dispozitie trei servicii prin care iti poti creste substantial numarul de clienti. Prin Google AdWords vei fi primul in lista rezultatelor pe motorul de cautare Google. Prin Facebook Ads reclama ta va fi afisata unui numar mare de utilizatori ai retelei sociale Facebook, iar cu promovarea prin Like-uri Facebook, pe langa sporirea increderii si imaginii afacerii, vei avea o mai mare baza de potentiali clienti ce iti urmaresc mesajele tale pe pagina Facebook.

Proiecte Finalizate
250 de proiecte 85%
Clienti Multumiti
Clienti Multumiti 100%

Google AdWords

Reprezinta una dintre cele mai bune metode de promovare online si in mod cert este cea care aduce rezultate din primul minut. Prin Google AdWords vei avea ocazia sa apari in primele 3 rezultate pe Google, atata timp cat campania de promovare este bine realizata si activa. Toate campaniile realizate de noi vor fi optimizate zilnic.
De la 10 Euro/zi

Facebook Ads

Nu de putine ori s-a dovedit ca reclamele Facebook pot atinge aceleasi rezultate ca AdWords. Inainte de a lansa o reclama pe Facebook, este foarte important o analiza detaliata a publicul tinta. Elemente precum varsta, hobby-uri sau resedinta pot influenta in mod direct succesul reclamei.
De la 10 Euro/zi

Like-uri Facebook

Te ajutam sa iti cresti rapid numarul de like-uri ale paginii Facebook. Printr-un numar mare de like-uri le arati clientilor tai ca afacerea ta este pe linia de plutire. Totodata reprezinta un tip de promovare pasiva, deoarece toate persoanele ce vor da like se vor abona automat la noutatile scrise pe pagina ta.
De la 10 Euro/zi

Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastra, pretul este flexibil si negociabil in functie de
complexitatea proiectului si de nevoile fiecarui client.

OPTIMIZARE COD
Inlaturam erorile si optimizam intreg codul astfel incat sa fie in conformitate cu standardele W3C.
OPTIMIZARE VITEZA
Un element important SEO cat si user-friendly. Optimizam considerabil durata de accesare si incarcare a site-ului tau.
DESIGN RESPONSIVE
Site-ul se va adapta indiferent de platforma de pe care este accesat - Calculator, Tableta, Telefon.
OPTIMIZARE SEO
Prin etichete Meta, Open Graph Protocol, Sitemap, Social Sharing, Structured Data, Google Authorship, etc.

SEO este un proces de perfectionare a vizibilitatii paginilor web in ordinea rezultatelor motorelor de cautare. Search Engine Optimization este o subcategorie a marketing-ului online SEM, practica aparuta in anul 1990, odata cu aparitia primelor site-uri pe Internet, si care reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o forma in care este propulsat mai sus in lista de rezultate date de un motor de cautare pentru diverse cuvinte-cheie.

Proiecte Finalizate
250 de proiecte 85%
Clienti Multumiti
Clienti Multumiti 100%

Rezultatele SEO se vad in momentul in care motoarele de cautare isi actualizeaza informatiile despre site-uri. SEO este un proces continuu, pentru succesul sau este necesara optimizarea site-ului in permanenta.

Concret, scopul SEO este o mai buna pozitionare a site-ului tau in rezultatele Google.

Administrarea site-ului ar trebui sa fie o prioritate de top pentru tine. Noi venim in intampinare cu diferite planuri personalizate de mentenanta si administrare.

Un site web are nevoie de o persoana care sa il administreze. De cele mai multe ori, firma care a creat site-ul este cea care se va ocupa in continuare si de serviciul de administrare. Este solutia pe care o recomandam si noi. Procesul de mentenanta nu trebuie sa se rezume doar la actualizarea continutului ci si la aspectele tehnice si de securitate.

Un site web trebuie actualizat in permanenta, altfel acesta risca sa ii scada vanzarile si pozitia in cautarile Google. Este de asemenea important ca un site sa fie actualizat din punct de vedere al securitatii acestuia, evitand astfel sa fie atacat de hackeri.

Iti recomandam sa lasi site-ul de prezentare sau magazinul online pe mainile unor profesionisti. Mentenanta este potrivita pentru persoanele care nu au cunostinte de programare sau de mentenanta site WordPress.

Actualizam continutul site-ului sau ale blog-ului tau de fiecare data cand ne trimiti continut. Site-ul va avea astfel o prezenta de incredere in mediul virtual.

Este pregatit sa beneficiei de un serviciu premium de intretinere a site-ului? Contacteaza-ne pentru a discuta detaliile cu unul dintre expertii din echipa noastra.

Proiecte Finalizate
250 de proiecte 85%
Clienti Multumiti
Clienti Multumiti 100%
 

Economisesti timp

Nu va mai trebuie sa te ingrijorezi in legatura cu functionare platformei online. Noi ne ocupam de tot ceea ce inseamna functionarea si actualizarea site-ului.

Colaborezi cu experti in domeniu

Specialistii nostrii in web development au experienta necesara pentru a mentine site-ul tau in conditii optime de functionare.

Cresti traficul pe site

Un site care va avea o viteza de incarcare ridicata si care este optimizat, va castiga increderea motorului de cautare Google. Astfel site-ul tau va aparea cat mai sus in rezultatele cautarilor si astfel vei avea numerosi vizitatori.

Respecti cerintele GDPR

Prelucrarea datelor cu caracter personal are un rol important atunci cand detii un site. Noi suntem la zi cu cerintele si reglementarile GDPR si implementam in cadrul site-urilor pe care le administram module pentru protectia datelor personale.

Economisesti bani

Palnurile noastre de mentenanta sunt astfel gandite incat sa ai parte de tarife convenabile.

Disponibilitate permanenta

Suntem la dispozitia ta in permanenta. Orice modificari doresti sa duci site-ului sau daca apar probleme noi suntem aici sa te ajutam.

Securitate

Este unul dintre motivele principale pentru care mentenanta este importanta. Vei pastra in siguranta datele clientilor tai si informatiile despre acestia.