Sari la conținut
SITE WEB
Toate site-urile realizate de noi sunt unice, performante si in concordanta cu cerintele si necesitatile clientului.
MAGAZIN ONLINE
Vrei un magazin sa vinzi pe internet? Alege un magazin online complet, performant si usor de administrat.
CREATIE GRAFICA
Servicii de creatie si design grafic de o inalta calitate cu o estetica deosebita, moderna si atractiva.
PROMOVARE
Este momentul ca afacerea ta sa atraga maximul de clienti. Optimizare SEO, Promovare & Marketing.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pot solicita suport tehnic pentru întrebări și probleme legate de site?

Da, oferim suport tehnic pentru întrebări și probleme legate de site-ul tău. Suntem aici pentru a te ajuta și a-ți oferi asistență în rezolvarea oricăror neclarități sau dificultăți pe care le întâmpini.

Pentru a solicita suport tehnic, ai la dispoziție mai multe opțiuni:

  1. E-mail: Poți să ne trimiți un e-mail la adresa contact@crearesiteuriweb.ro, în care să ne descrii în detaliu întrebarea sau problema cu care te confrunți. Echipa noastră de suport tehnic va analiza solicitarea ta și îți va oferi răspunsul sau soluția adecvată cât mai curând posibil.

  2. Telefon: Dacă preferi o comunicare directă și instantă, ne poți suna la numărul de telefon specificat pe site-ul nostru. Unul dintre membrii echipei noastre va fi disponibil să te ajute și să-ți ofere suport tehnic personalizat.

  3. Formular de contact: Pe site-ul nostru, ai posibilitatea de a completa un formular de contact, în care poți să ne transmiți întrebările sau problemele tale. Asigură-te că furnizezi toate detaliile relevante, astfel încât să putem înțelege mai bine situația și să îți oferim răspunsul adecvat.

Indiferent de metoda de contact aleasă, vei beneficia de suport tehnic profesionist și prompt din partea echipei noastre. Ne străduim să răspundem cât mai rapid la întrebările tale și să rezolvăm orice problemă tehnica întâmpinată pentru a-ți asigura funcționarea corespunzătoare a site-ului.

Echipa noastră are expertiza și cunoștințele necesare pentru a te ajuta în domeniul online, iar tu poți conta pe noi pentru a-ți oferi suportul tehnic de care ai nevoie. Fie că ai întrebări legate de funcționalitatea site-ului sau întâmpini probleme tehnice, suntem aici pentru tine și vom face tot posibilul pentru a-ți oferi soluțiile potrivite și informațiile de care ai nevoie.