Sari la conținut
SITE WEB
Toate site-urile realizate de noi sunt unice, performante si in concordanta cu cerintele si necesitatile clientului.
MAGAZIN ONLINE
Vrei un magazin sa vinzi pe internet? Alege un magazin online complet, performant si usor de administrat.
CREATIE GRAFICA
Servicii de creatie si design grafic de o inalta calitate cu o estetica deosebita, moderna si atractiva.
PROMOVARE
Este momentul ca afacerea ta sa atraga maximul de clienti. Optimizare SEO, Promovare & Marketing.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pot beneficia de un certificat SSL pentru securizarea conexiunii site-ului meu?

Absolut! În cadrul serviciilor noastre, oferim posibilitatea de a beneficia de un certificat SSL (Secure Sockets Layer) pentru securizarea conexiunii site-ului tău. Certificatul SSL este un protocol de securitate care criptează datele transmise între browserul utilizatorului și serverul pe care este găzduit site-ul tău. Acest lucru contribuie la protejarea informațiilor confidențiale, precum datele de autentificare, informațiile de plată și alte date personale, împotriva interceptării și accesului neautorizat.

Beneficiile utilizării unui certificat SSL includ:

  1. Securitate sporită: Certificatul SSL criptează datele transmise între utilizator și serverul tău, asigurând astfel confidențialitatea și integritatea acestora. Aceasta înseamnă că informațiile personale și financiare ale utilizatorilor tăi sunt protejate împotriva accesului neautorizat.

  2. Încredere și credibilitate: Un certificat SSL emis de o autoritate de încredere generează un indicator vizual în browser (de exemplu, un lacăt verde sau bara de adrese care începe cu „https://”) pentru a indica faptul că conexiunea este securizată. Aceasta inspiră încredere utilizatorilor și le oferă asigurarea că site-ul tău este autentic și sigur.

  3. Îmbunătățirea clasamentului în motoarele de căutare: Motoarele de căutare, precum Google, acordă o importanță din ce în ce mai mare securității site-urilor web. Deținerea unui certificat SSL poate avea un impact pozitiv asupra poziționării site-ului tău în rezultatele căutării și poate spori vizibilitatea online.

Pentru a beneficia de un certificat SSL pentru site-ul tău, te vom ghida și te vom ajuta să obții și să instalezi certificatul corespunzător. În general, acest proces implică următorii pași:

  1. Selectarea și achiziționarea unui certificat SSL: Există mai multe tipuri de certificate SSL disponibile, inclusiv certificate cu valabilitate de un an sau mai mult. În funcție de nevoile și cerințele tale, vom recomanda un certificat potrivit.

  2. Verificarea identității și a proprietății: Pentru a obține un certificat SSL, va trebui să treci prin procesul de verificare a identității și a proprietății asupra domeniului. Acest lucru poate implica furnizarea unor documente suplimentare și completarea unor informații relevante.

  3. Instalarea și configurarea certificatului: După achiziționarea certificatului, îl vom instala și configura pe serverul pe care este găzduit site-ul tău. Astfel, conexiunea HTTPS se va activa și site-ul tău va fi securizat.

  4. Monitorizarea și actualizarea: Vom monitoriza și gestiona certificatul SSL pentru a ne asigura că rămâne valabil și actualizat. Astfel, vei continua să beneficiezi de securitatea și încrederea oferite de conexiunea criptată.

La www.crearesiteuriweb.ro, punem accentul pe securitatea și confidențialitatea datelor tale. Echipa noastră de experți se ocupă de implementarea și gestionarea certificatelor SSL, asigurându-se că site-ul tău beneficiază de nivelul maxim de protecție și securitate.