Sari la conținut
SITE WEB
Toate site-urile realizate de noi sunt unice, performante si in concordanta cu cerintele si necesitatile clientului.
MAGAZIN ONLINE
Vrei un magazin sa vinzi pe internet? Alege un magazin online complet, performant si usor de administrat.
CREATIE GRAFICA
Servicii de creatie si design grafic de o inalta calitate cu o estetica deosebita, moderna si atractiva.
PROMOVARE
Este momentul ca afacerea ta sa atraga maximul de clienti. Optimizare SEO, Promovare & Marketing.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pot beneficia de opțiuni de plată în rate?

Regretăm, dar în prezent nu oferim opțiuni de plată în rate pentru serviciile noastre. Cu toate acestea, înțelegem că fiecare client are nevoi și preferințe diferite în ceea ce privește modalitatea de plată.

În general, practica noastră este de a solicita un avans la începutul proiectului, urmat de o plată finală la finalizarea acestuia. În cazul tău, putem adapta această abordare astfel încât să plătești 25% din costul total al proiectului la început și restul de 75% la finalizarea site-ului conform cerințelor tale.

Această abordare asigură că ambele părți sunt protejate și motivează pentru a livra un produs de calitate într-un timp rezonabil. Ne dorim să facem tot posibilul pentru a facilita colaborarea și să găsim soluții care să fie convenabile și echitabile pentru ambele părți.

Dacă ai orice întrebări sau solicitări specifice în legătură cu plățile sau alte aspecte legate de buget, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să discutăm opțiunile disponibile și să găsim cea mai bună soluție pentru tine.