Sari la conținut
SITE WEB
Toate site-urile realizate de noi sunt unice, performante si in concordanta cu cerintele si necesitatile clientului.
MAGAZIN ONLINE
Vrei un magazin sa vinzi pe internet? Alege un magazin online complet, performant si usor de administrat.
CREATIE GRAFICA
Servicii de creatie si design grafic de o inalta calitate cu o estetica deosebita, moderna si atractiva.
PROMOVARE
Este momentul ca afacerea ta sa atraga maximul de clienti. Optimizare SEO, Promovare & Marketing.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pot avea acces la o versiune de testare a site-ului înainte de lansare?

Da, la www.crearesiteuriweb.ro oferim posibilitatea de a avea acces la o versiune de testare a site-ului înainte de lansarea oficială. În timpul procesului de dezvoltare, la jumătatea proiectului, vei primi un utilizator și o parolă unice, astfel încât să poți accesa site-ul și să explorezi funcționalitățile acestuia într-un mediu privat.

Versiunea de testare a site-ului este menită să ofere oportunitatea de a vedea cum arată și cum funcționează site-ul înainte de a fi prezentat publicului. Această etapă permite interacțiunea ta cu conținutul și funcționalitățile site-ului, permițându-ți să ne împărtășești părerea și opiniile tale. Astfel, putem lua în considerare feedback-ul tău și să facem eventuale modificări sau ajustări înainte de lansarea oficială a site-ului.

Această abordare ne permite să fim siguri că site-ul dezvoltat se aliniază în totalitate așteptărilor tale și obiectivelor tale comerciale. Ne dorim să oferim o experiență de calitate și să fim siguri că site-ul tău este pregătit să fie prezentat publicului în cea mai bună formă posibilă.

Astfel, ai posibilitatea de a testa și de a interacționa cu site-ul înainte de lansarea finală, permițându-ți să te asiguri că acesta îndeplinește toate cerințele și necesitățile tale.