Sari la conținut

Administrarea site-ului ar trebui sa fie o prioritate de top pentru tine. Noi venim in intampinare cu diferite planuri personalizate de mentenanta si administrare.

Un site web are nevoie de o persoana care sa il administreze. De cele mai multe ori, firma care a creat site-ul este cea care se va ocupa in continuare si de serviciul de administrare. Este solutia pe care o recomandam si noi. Procesul de mentenanta nu trebuie sa se rezume doar la actualizarea continutului ci si la aspectele tehnice si de securitate.

Un site web trebuie actualizat in permanenta, altfel acesta risca sa ii scada vanzarile si pozitia in cautarile Google. Este de asemenea important ca un site sa fie actualizat din punct de vedere al securitatii acestuia, evitand astfel sa fie atacat de hackeri.

Iti recomandam sa lasi site-ul de prezentare sau magazinul online pe mainile unor profesionisti. Mentenanta este potrivita pentru persoanele care nu au cunostinte de programare sau de mentenanta site WordPress.

Actualizam continutul site-ului sau ale blog-ului tau de fiecare data cand ne trimiti continut. Site-ul va avea astfel o prezenta de incredere in mediul virtual.

Este pregatit sa beneficiei de un serviciu premium de intretinere a site-ului? Contacteaza-ne pentru a discuta detaliile cu unul dintre expertii din echipa noastra.

Proiecte Finalizate
250 de proiecte 85%
Clienti Multumiti
Clienti Multumiti 100%
 

Economisesti timp

Nu va mai trebuie sa te ingrijorezi in legatura cu functionare platformei online. Noi ne ocupam de tot ceea ce inseamna functionarea si actualizarea site-ului.

Colaborezi cu experti in domeniu

Specialistii nostrii in web development au experienta necesara pentru a mentine site-ul tau in conditii optime de functionare.

Cresti traficul pe site

Un site care va avea o viteza de incarcare ridicata si care este optimizat, va castiga increderea motorului de cautare Google. Astfel site-ul tau va aparea cat mai sus in rezultatele cautarilor si astfel vei avea numerosi vizitatori.

Respecti cerintele GDPR

Prelucrarea datelor cu caracter personal are un rol important atunci cand detii un site. Noi suntem la zi cu cerintele si reglementarile GDPR si implementam in cadrul site-urilor pe care le administram module pentru protectia datelor personale.

Economisesti bani

Palnurile noastre de mentenanta sunt astfel gandite incat sa ai parte de tarife convenabile.

Disponibilitate permanenta

Suntem la dispozitia ta in permanenta. Orice modificari doresti sa duci site-ului sau daca apar probleme noi suntem aici sa te ajutam.

Securitate

Este unul dintre motivele principale pentru care mentenanta este importanta. Vei pastra in siguranta datele clientilor tai si informatiile despre acestia.