Sari la conținut
SITE WEB
Toate site-urile realizate de noi sunt unice, performante si in concordanta cu cerintele si necesitatile clientului.
MAGAZIN ONLINE
Vrei un magazin sa vinzi pe internet? Alege un magazin online complet, performant si usor de administrat.
CREATIE GRAFICA
Servicii de creatie si design grafic de o inalta calitate cu o estetica deosebita, moderna si atractiva.
PROMOVARE
Este momentul ca afacerea ta sa atraga maximul de clienti. Optimizare SEO, Promovare & Marketing.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Există politici de rambursare în cazul neființării satisfacției clienților?

Da, avem politici de rambursare în cazul în care clienții noștri nu sunt satisfăcuți de serviciile noastre. Înțelegem importanța colaborării și a construirii unei relații de încredere cu clienții noștri.

Dacă, pe parcursul realizării site-ului, constatăm că există diferențe majore în ceea ce privește viziunea și ideile noastre, și că nu putem găsi o soluție comună, oferim posibilitatea încheierii amiabile a colaborării. În acest caz, clientul poate păstra domeniul și gazduirea web, iar noi vom facilita transferul acestora către alt furnizor de servicii, conform politicii noastre de rambursare.

Totuși, ne dorim să evităm situațiile neplăcute și să obținem satisfacția clienților noștri. Înainte de a începe proiectul, comunicăm în mod deschis și transparent, stabilind așteptările și cerințele, pentru a ne asigura că suntem pe aceeași lungime de undă și că putem oferi servicii de calitate.

În cazul în care apar neclarități sau neînțelegeri pe parcursul proiectului, suntem întotdeauna deschiși pentru discuții și negocieri pentru a găsi soluții care să satisfacă ambele părți.

Dorim să construim relații de lungă durată și să fim parteneri de încredere pentru clienții noștri. Dacă ai orice nelămuriri sau întrebări referitoare la politica noastră de rambursare sau alte aspecte legate de satisfacția clienților, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să oferim clarificări suplimentare.