Sari la conținut
SITE WEB
Toate site-urile realizate de noi sunt unice, performante si in concordanta cu cerintele si necesitatile clientului.
MAGAZIN ONLINE
Vrei un magazin sa vinzi pe internet? Alege un magazin online complet, performant si usor de administrat.
CREATIE GRAFICA
Servicii de creatie si design grafic de o inalta calitate cu o estetica deosebita, moderna si atractiva.
PROMOVARE
Este momentul ca afacerea ta sa atraga maximul de clienti. Optimizare SEO, Promovare & Marketing.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Există backup-uri regulate ale site-ului meu?

La www.crearesiteuriweb.ro, ne preocupăm de siguranța și protejarea site-urilor clienților noștri. Unul dintre aspectele cheie ale acestui proces este realizarea backup-urilor regulate ale site-ului tău. Iată câteva informații importante despre backup-urile noastre și modalitatea în care acestea contribuie la evitarea problemelor neașteptate:

  1. Backup-uri regulate: Echipa noastră realizează backup-uri regulate ale site-ului tău pentru a ne asigura că avem o copie de rezervă a tuturor datelor și conținutului acestuia. Aceste backup-uri sunt efectuate în mod sistematic și periodic, astfel încât să putem restaura site-ul în caz de nevoie. Periodicitatea backup-urilor poate varia în funcție de acordul stabilit cu fiecare client.

  2. Protecția împotriva pierderilor de date: Backup-urile regulate sunt esențiale pentru a preveni pierderea datelor în situații neașteptate, cum ar fi defecțiuni ale serverului, atacuri cibernetice sau erori umane. Prin păstrarea unei copii actualizate a site-ului tău, avem capacitatea de a reveni rapid la o versiune anterioară funcțională în caz de necesitate.

  3. Reducerea timpului de inactivitate: Dacă întâmpini o problemă majoră care afectează site-ul tău, restaurarea de la un backup recent poate ajuta la reducerea timpului de inactivitate și la minimizarea impactului asupra afacerii tale online. Cu ajutorul backup-urilor regulate, putem restabili rapid site-ul la o stare funcțională și îți oferim continuitatea activității.

  4. Recuperare a datelor pierdute: Dacă apar situații neașteptate, cum ar fi ștergerea accidentală a datelor sau a conținutului important, backup-urile periodice sunt esențiale pentru a recupera acele informații pierdute. Aceasta oferă o soluție fiabilă și eficientă pentru a-ți recupera datele și a evita consecințele negative.

  5. Procesul de restaurare: În cazul în care este necesară o restaurare a site-ului de la backup, echipa noastră se ocupă de acest proces. Lucrăm cu atenție și promptitudine pentru a asigura o revenire eficientă și completă a site-ului la starea anterioară.

La www.crearesiteuriweb.ro, ne asigurăm că backup-urile regulate ale site-ului tău sunt o prioritate pentru a evita problemele neașteptate și a asigura siguranța datelor tale. În caz de necesitate, suntem pregătiți să acționăm rapid și eficient pentru a-ți oferi suportul necesar și a restabili funcționalitatea site-ului în cel mai scurt timp posibil.