Sari la conținut
SITE WEB
Toate site-urile realizate de noi sunt unice, performante si in concordanta cu cerintele si necesitatile clientului.
MAGAZIN ONLINE
Vrei un magazin sa vinzi pe internet? Alege un magazin online complet, performant si usor de administrat.
CREATIE GRAFICA
Servicii de creatie si design grafic de o inalta calitate cu o estetica deosebita, moderna si atractiva.
PROMOVARE
Este momentul ca afacerea ta sa atraga maximul de clienti. Optimizare SEO, Promovare & Marketing.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum se realizează facturarea și când trebuie să plătesc?

Facturarea se realizează în două etape distincte în funcție de serviciile pe care le oferim:

  1. Gazduirea web și domeniul: În primul rând, vei primi o factură pentru serviciile de gazduire web și domeniu. Aceasta include costurile asociate cu asigurarea spațiului de stocare pe serverele noastre și înregistrarea și/sau renovarea domeniului tău. Factura va fi trimisă pe adresa ta de e-mail și va conține detaliile necesare pentru efectuarea plății. Este important să plătești în termenul specificat în factură pentru a-ți asigura continuitatea serviciilor de gazduire și a evita întreruperile în funcționarea site-ului tău.

  2. Manopera pentru crearea site-ului: După finalizarea procesului de creare a site-ului, vei primi o factură separată pentru manopera asociată dezvoltării site-ului. Aceasta include costurile implicate în proiectarea, personalizarea și implementarea designului, funcționalităților și conținutului site-ului tău. Factura va fi trimisă pe adresa ta de e-mail și va conține detaliile necesare pentru efectuarea plății. Te rugăm să plătești în termenul specificat în factură pentru a-ți asigura finalizarea și livrarea completă a site-ului conform cerințelor tale.

Este important să menționăm că termenele și procedurile exacte de facturare vor fi discutate și stabilite în procesul de colaborare, în funcție de nevoile și cerințele tale specifice. Ne dorim să oferim transparență și claritate în privința facturării și plăților, astfel încât să poți avea o experiență fără probleme în colaborarea cu noi.

Dacă ai întrebări suplimentare sau ai nevoie de informații suplimentare despre facturare sau termenele de plată, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să-ți oferim asistența necesară.