Sari la conținut
SITE WEB
Toate site-urile realizate de noi sunt unice, performante si in concordanta cu cerintele si necesitatile clientului.
MAGAZIN ONLINE
Vrei un magazin sa vinzi pe internet? Alege un magazin online complet, performant si usor de administrat.
CREATIE GRAFICA
Servicii de creatie si design grafic de o inalta calitate cu o estetica deosebita, moderna si atractiva.
PROMOVARE
Este momentul ca afacerea ta sa atraga maximul de clienti. Optimizare SEO, Promovare & Marketing.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum este gestionată confidențialitatea datelor mele și a informațiilor clienților?

Ne luăm foarte în serios responsabilitatea de a proteja confidențialitatea datelor tale și a informațiilor clienților. Implementăm măsuri și politici riguroase pentru a asigura securitatea și confidențialitatea acestor date. Iată cum gestionăm confidențialitatea datelor tale:

  1. Protecție cu firewall: Avem un sistem de protecție firewall bine configurat, care ajută la prevenirea accesului neautorizat la datele tale și protejează infrastructura noastră de potențiale amenințări și atacuri cibernetice.

  2. Parole și autentificare: Ne asigurăm că toate sistemele noastre, inclusiv serverele, calculatoarele și programele, sunt protejate prin parole puternice și autentificare în doi factori (2FA) atunci când este posibil. Aceasta previne accesul neautorizat la datele stocate și limitează riscul de compromitere a informațiilor.

  3. Acces restricționat: Furnizăm accesul la datele tale și ale clienților doar personalului nostru autorizat, care are nevoie de aceste informații în scopul furnizării serviciilor solicitate. Implementăm măsuri stricte de control al accesului pentru a preveni accesul neautorizat la informațiile tale.

  4. Securitate fizică și digitală: Luăm măsuri de securitate pentru protejarea atât a mediului fizic, cât și a mediului digital în care sunt stocate datele tale. Acest lucru include protejarea fizică a echipamentelor, instalarea de sisteme de securitate adecvate și criptarea datelor sensibile pentru a preveni accesul neautorizat în caz de furt sau pierdere.

  5. Politici și proceduri interne: Avem politici și proceduri interne clare și bine definite pentru protejarea datelor și confidențialității informațiilor clienților. Echipa noastră este instruită să respecte aceste politici și să păstreze confidențialitatea datelor clienților în toate interacțiunile.

Este important de menționat că respectăm toate reglementările legale și standardele de confidențialitate aplicabile în ceea ce privește colectarea, stocarea și utilizarea datelor tale. Nu dezvăluim, distribuim sau comercializăm datele tale cu caracter personal către terți fără consimțământul tău explicit, decât în cazurile în care suntem obligați prin lege sau pentru a furniza serviciile solicitate de tine.

Reține că, în ciuda măsurilor noastre de securitate, niciun sistem nu este impenetrabil în fața tuturor amenințărilor. Cu toate acestea, depunem toate eforturile rezonabile pentru a proteja datele tale și a asigura un mediu sigur pentru informațiile tale confidențiale.

Dacă ai întrebări suplimentare sau dorești mai multe informații despre politica noastră de confidențialitate și securitate a datelor, te încurajăm să ne contactezi.