Sari la conținut
SITE WEB
Toate site-urile realizate de noi sunt unice, performante si in concordanta cu cerintele si necesitatile clientului.
MAGAZIN ONLINE
Vrei un magazin sa vinzi pe internet? Alege un magazin online complet, performant si usor de administrat.
CREATIE GRAFICA
Servicii de creatie si design grafic de o inalta calitate cu o estetica deosebita, moderna si atractiva.
PROMOVARE
Este momentul ca afacerea ta sa atraga maximul de clienti. Optimizare SEO, Promovare & Marketing.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce se întâmplă dacă site-ul meu întâmpină probleme tehnice?

Dacă site-ul tău întâmpină probleme tehnice, suntem aici pentru a te ajuta și a rezolva aceste probleme în cel mai scurt timp posibil. Pentru a ne informa despre orice problemă tehnică sau întâmpinare neașteptată, te rugăm să ne contactezi prin una dintre următoarele metode:

  1. E-mail: Poți să ne trimiți un e-mail detaliat la adresa contact@crearesiteuriweb.ro. Asigură-te că descrii în detaliu problema pe care o întâmpini și furnizează toate informațiile relevante pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine situația.

  2. WhatsApp: Ne poți contacta și prin intermediul platformei de mesagerie WhatsApp, la numărul de telefon specificat pe site-ul nostru. Acesta este un mod rapid și convenabil de a ne comunica problemele și de a primi asistență promptă.

  3. Telefon: Dacă preferi o comunicare directă, poți să ne suni la numărul de telefon specificat pe site-ul nostru. Unul dintre membrii echipei noastre va fi disponibil să te ajute și să găsească o soluție pentru problema ta.

Indiferent de metoda de contact aleasă, echipa noastră de suport tehnic va analiza problema și va lucra pentru a o rezolva cât mai rapid posibil. Ne angajăm să oferim un suport de înaltă calitate și să acordăm atenție deosebită problemelor tehnice pentru a-ți asigura funcționarea corectă a site-ului.

În cazul în care problema nu poate fi rezolvată în timpul convorbirii inițiale sau prin intermediul e-mailului, vom depune toate eforturile necesare pentru a investiga în profunzime și a rezolva problema într-un timp rezonabil. Îți vom oferi actualizări privind progresul rezolvării problemei și vom lucra împreună cu tine pentru a te asigura că site-ul tău revine la funcționalitatea optimă.

Dorim să oferim o experiență fără probleme și să răspundem prompt nevoilor tale. Prin urmare, te încurajăm să ne contactezi imediat ce întâmpini orice problemă tehnică și vom acționa în consecință pentru a remedia situația.