Sari la conținut
SITE WEB
Toate site-urile realizate de noi sunt unice, performante si in concordanta cu cerintele si necesitatile clientului.
MAGAZIN ONLINE
Vrei un magazin sa vinzi pe internet? Alege un magazin online complet, performant si usor de administrat.
CREATIE GRAFICA
Servicii de creatie si design grafic de o inalta calitate cu o estetica deosebita, moderna si atractiva.
PROMOVARE
Este momentul ca afacerea ta sa atraga maximul de clienti. Optimizare SEO, Promovare & Marketing.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce măsuri de securitate sunt implementate pentru protejarea site-ului meu?

Ne punem întotdeauna securitatea site-ului tău pe primul loc și implementăm măsuri de securitate robuste pentru a proteja informațiile și datele tale. Iată câteva măsuri de securitate care sunt implementate pentru a proteja site-ul tău:

  1. Pluginul WP Security: Folosim un plugin specializat pentru securitatea site-urilor WordPress, cum ar fi WP Security. Acest plugin oferă o gamă largă de funcții de securitate, inclusiv protecție împotriva atacurilor brute-force, monitorizare a activității utilizatorilor, verificarea și eliminarea fișierelor malware sau suspicioase, gestionarea parolelor și multe altele.

  2. Actualizări regulate: Menținem site-ul tău actualizat cu cele mai recente versiuni ale platformei WordPress, temelor și pluginurilor utilizate. Aceste actualizări includ, în mod frecvent, și îmbunătățiri de securitate și corectarea vulnerabilităților cunoscute.

  3. Certificat SSL: Implementăm un certificat SSL (Secure Sockets Layer) pentru site-ul tău. Acest certificat criptează comunicarea între serverul site-ului și browserul utilizatorilor, asigurând confidențialitatea și integritatea datelor transmise, precum informațiile de autentificare, datele personale sau tranzacțiile financiare.

  4. Firewall: Folosim un firewall de securitate pentru a bloca accesul neautorizat și atacurile cibernetice asupra site-ului tău. Acesta filtrează traficul web și identifică și blochează IP-urile sau adresele suspecte, împiedicând eventualele amenințări sau atacuri.

  5. Monitorizare și backup: Monitorizăm constant site-ul tău pentru a identifica activități suspecte și a interveni în cazul unor posibile atacuri sau vulnerabilități. De asemenea, efectuăm backup-uri regulate ale site-ului, astfel încât să avem întotdeauna o copie de rezervă a datelor tale în caz de nevoie.

Adițional, majoritatea serviciilor de web hosting oferă măsuri de securitate integrate în panoul de control cPanel, cum ar fi protecție împotriva spamului, filtrare antivirus și anti-malware, restricții de acces la fișierele sensibile și multe altele.

În ansamblu, luăm toate măsurile necesare pentru a asigura securitatea site-ului tău și pentru a minimiza riscurile de atacuri cibernetice sau acces neautorizat la datele tale. Echipa noastră de specialiști în securitate web este dedicată să implementeze cele mai bune practici de securitate și să monitorizeze site-ul tău pentru a asigura un mediu online sigur și protejat.