Sari la conținut
SITE WEB
Toate site-urile realizate de noi sunt unice, performante si in concordanta cu cerintele si necesitatile clientului.
MAGAZIN ONLINE
Vrei un magazin sa vinzi pe internet? Alege un magazin online complet, performant si usor de administrat.
CREATIE GRAFICA
Servicii de creatie si design grafic de o inalta calitate cu o estetica deosebita, moderna si atractiva.
PROMOVARE
Este momentul ca afacerea ta sa atraga maximul de clienti. Optimizare SEO, Promovare & Marketing.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce informații și conținut trebuie să furnizez pentru a începe crearea site-ului meu?

Pentru a începe procesul de creare a site-ului tău, este important să furnizezi anumite informații și conținut relevant. La www.crearesiteuriweb.ro, ne asigurăm că colaborarea noastră se bazează pe stabilirea criteriilor și condițiilor pe care ambele părți trebuie să le accepte.

Dacă dorești crearea unui site web, primul pas este găsirea unui domeniu disponibil. Vom lucra împreună pentru a găsi un nume de domeniu potrivit și care să reprezinte în mod corespunzător afacerea ta. În plus, vom evalua necesitățile de gazduire web, având în vedere că un site web, cum ar fi un magazin online sau un site cu baza de date, poate necesita mai mult spațiu de stocare, ceea ce poate afecta costul.

Urmează etapa de creare a unui cont la firma de hosting selectată. Aceasta implică furnizarea unor date personale, dar asigurăm confidențialitatea și securitatea acestor informații, atât din partea noastră, cât și a firmei de hosting. După ce contul tău este creat și activat, vei putea iniția comanda de gazduire și domeniu.

Pentru a putea crea un logo personalizat, avem nevoie de informații despre afacerea ta, precum și de preferințele și cerințele tale. Vom utiliza aceste informații pentru a dezvolta un design unic, adaptat culorilor și conținutului dorit. În același timp, vom fi atenți să respectăm drepturile de autor și să utilizăm doar imagini licențiate sau furnizate de tine.

Pe parcursul colaborării noastre, este important să fim de acord cu oferta creată. Vom lucra împreună pentru a ne asigura că site-ul tău este în concordanță cu așteptările și obiectivele tale. Vom comunica și vom discuta orice modificări sau ajustări necesare pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Colaborarea noastră se bazează pe transparență, comunicare eficientă și respectarea confidențialității datelor tale. Ne angajăm să creăm un site web care să te reprezinte în mod autentic și să ofere o experiență de calitate pentru utilizatori.