Sari la conținut
SITE WEB
Toate site-urile realizate de noi sunt unice, performante si in concordanta cu cerintele si necesitatile clientului.
MAGAZIN ONLINE
Vrei un magazin sa vinzi pe internet? Alege un magazin online complet, performant si usor de administrat.
CREATIE GRAFICA
Servicii de creatie si design grafic de o inalta calitate cu o estetica deosebita, moderna si atractiva.
PROMOVARE
Este momentul ca afacerea ta sa atraga maximul de clienti. Optimizare SEO, Promovare & Marketing.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce costuri implică crearea unui site web?

Costurile implicate în crearea unui site web variază în funcție de nevoile și cerințele specifice ale clientului. La www.crearesiteuriweb.ro, oferim servicii personalizate și flexibile, astfel încât costurile pot fi ajustate în funcție de tipul de site web dorit.

Dacă dorești un magazin online, costurile vor varia în funcție de complexitatea și funcționalitățile sale. De obicei, prețurile pentru gazduirea web și hostingul anual pentru un magazin online încep de la 300 lei și pot ajunge până la 1000 lei, în funcție de specificațiile și nevoile tale.

Pentru un site web de informare, care are rolul de a oferi informații despre afacerea ta sau serviciile tale, costurile încep de la aproximativ 220 lei. Aceasta acoperă dezvoltarea și design-ul site-ului, integrarea conținutului și ajustările necesare pentru a se potrivi cu identitatea și cerințele tale.

În plus, costurile pot varia și în funcție de domeniul pe care dorești să îl utilizezi pentru site-ul tău. Diferențele de preț între domeniile .ro și .com, de exemplu, pot exista în funcție de furnizorul de servicii de înregistrare a domeniului.

Este important să menționăm că prețurile și costurile finale vor fi discutate și stabilite în urma unei discuții detaliate cu clientul, pentru a înțelege în mod clar cerințele, obiectivele și specificațiile site-ului dorit. Echipa noastră de profesioniști va oferi consultanță și o estimare exactă a costurilor în funcție de nevoile tale și va lucra împreună cu tine pentru a crea o soluție optimă și accesibilă.