Sari la conținut
SITE WEB
Toate site-urile realizate de noi sunt unice, performante si in concordanta cu cerintele si necesitatile clientului.
MAGAZIN ONLINE
Vrei un magazin sa vinzi pe internet? Alege un magazin online complet, performant si usor de administrat.
CREATIE GRAFICA
Servicii de creatie si design grafic de o inalta calitate cu o estetica deosebita, moderna si atractiva.
PROMOVARE
Este momentul ca afacerea ta sa atraga maximul de clienti. Optimizare SEO, Promovare & Marketing.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cât timp durează procesul de creare a unui site web?

Procesul de creare a unui site web variază în funcție de complexitatea și cerințele specifice ale proiectului. La www.crearesiteuriweb.ro, suntem dedicați să oferim servicii personalizate și eficiente, asigurându-ne că fiecare site web este dezvoltat într-un mod profesional și într-un timp optim.

Durata exactă a procesului de creare a unui site web poate fi influențată de următorii factori:

  1. Planificare și consultanță: În această etapă inițială, vom discuta împreună despre obiectivele tale, cerințele și specificațiile site-ului web dorit. Aceasta ne va permite să înțelegem în profunzime nevoile tale și să dezvoltăm o strategie adecvată. Durata acestei etape poate varia, în funcție de complexitatea proiectului și timpul alocat discuțiilor și consultanței.

  2. Design și concept: După ce avem o înțelegere clară a cerințelor tale, vom trece la etapa de design și concept. Aici, vom crea o structură și o interfață vizuală atractivă pentru site-ul tău. Vom colabora îndeaproape pentru a dezvolta un design care să se potrivească cu imaginea și identitatea brandului tău. Durata acestei etape depinde de complexitatea designului și de feedback-ul și aprobarea ta.

  3. Dezvoltarea și implementarea: Odată ce designul este aprobat, vom începe procesul de dezvoltare a site-ului web. Vom traduce designul în cod și vom implementa funcționalitățile și caracteristicile specifice ale site-ului tău. Durata acestei etape depinde de complexitatea și numărul de pagini, funcționalități suplimentare și alte cerințe speciale.

  4. Testare și optimizare: După finalizarea dezvoltării, vom testa și verifica site-ul pentru a ne asigura că funcționează corespunzător pe diferite browsere, dispozitive și sisteme de operare. Vom efectua, de asemenea, optimizări pentru a asigura o experiență de utilizare plăcută și o încărcare rapidă a paginilor.

  5. Livrarea și lansarea: După ce site-ul este testat și optimizat, va fi pregătit pentru livrare și lansare. Vom configura serverul și vom transfera fișierele site-ului pe infrastructura ta de găzduire. Durata acestei etape depinde de complexitatea transferului și de procesele de configurare necesare.

Este important de menționat că durata totală a procesului de creare a unui site web poate varia în funcție de răspunsurile și feedback-ul prompt pe care le oferi, precum și de necesitatea de a adăuga funcționalități suplimentare sau de a efectua modificări ulterioare. Echipa noastră de profesioniști lucrează însă cu diligență și eficiență pentru a-ți oferi un site web de calitate într-un timp rezonabil.