Sari la conținut
SITE WEB
Toate site-urile realizate de noi sunt unice, performante si in concordanta cu cerintele si necesitatile clientului.
MAGAZIN ONLINE
Vrei un magazin sa vinzi pe internet? Alege un magazin online complet, performant si usor de administrat.
CREATIE GRAFICA
Servicii de creatie si design grafic de o inalta calitate cu o estetica deosebita, moderna si atractiva.
PROMOVARE
Este momentul ca afacerea ta sa atraga maximul de clienti. Optimizare SEO, Promovare & Marketing.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Care sunt modalitățile de plată acceptate pentru serviciile de creare a site-urilor web?

Pentru serviciile noastre de creare a site-urilor web, acceptăm mai multe modalități de plată, pentru a ne asigura că clienții noștri au opțiuni variate și comode. Iată câteva dintre modalitățile de plată pe care le acceptăm:

  1. Transfer bancar: Poți efectua plata prin transfer bancar direct în contul nostru, folosind detaliile pe care ți le furnizăm. Aceasta este o metodă comună și sigură de plată, care permite transferul de fonduri din contul tău bancar în contul nostru.

  2. Plată cash: Dacă preferi, poți face plata în numerar, direct la sediul nostru sau la întâlnirile convenite. Te rugăm să ne anunți în prealabil despre preferința ta de a face plata în numerar, pentru a putea pregăti procesul corespunzător.

  3. Transfer Revolut: Dacă utilizezi serviciul Revolut, poți efectua plata folosind aplicația lor și opțiunile de transfer disponibile. Vei primi detaliile necesare pentru a efectua transferul în momentul confirmării comenzii tale.

Este important să menționăm că detaliile exacte privind modalitățile de plată vor fi furnizate în procesul de colaborare și facturare, în funcție de preferințele și necesitățile tale. Ne dorim să oferim flexibilitate și să ne adaptăm la preferințele clienților noștri, asigurându-ne că procesul de plată este simplu și convenabil pentru tine.

Dacă ai întrebări suplimentare sau preferi o altă modalitate de plată, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să discutăm opțiunile disponibile și să găsim o soluție adecvată pentru tine.