Sari la conținut
SITE WEB
Toate site-urile realizate de noi sunt unice, performante si in concordanta cu cerintele si necesitatile clientului.
MAGAZIN ONLINE
Vrei un magazin sa vinzi pe internet? Alege un magazin online complet, performant si usor de administrat.
CREATIE GRAFICA
Servicii de creatie si design grafic de o inalta calitate cu o estetica deosebita, moderna si atractiva.
PROMOVARE
Este momentul ca afacerea ta sa atraga maximul de clienti. Optimizare SEO, Promovare & Marketing.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Care este termenul de livrare a site-ului finalizat?

La www.crearesiteuriweb.ro, ne străduim să livrăm site-ul finalizat într-un timp cât mai scurt, pentru a-ți satisface nevoile și a-ți permite să te bucuri de prezența online rapid și eficient. Durata de livrare a site-ului finalizat poate varia în funcție de tipul și complexitatea acestuia.

Pentru site-urile de informare, care constau în pagini web cu informații despre afacerea ta, termenii de execuție variază în general între 1 și 7 zile, 7 și 14 zile, 14 și 28 zile, sau 28 și 42 zile. Acești termeni sunt flexibili și pot fi ajustați în funcție de complexitatea specifică a proiectului.

În cazul magazinelor online, termenii de execuție sunt mai extinși, deoarece acestea implică o funcționalitate mai complexă și adăugarea fiecărui produs cu descriere proprie și imagini. Astfel, termenii de execuție pentru magazinele online pot varia între 7 și 14 zile, 14 și 28 zile, 28 și 42 zile, sau 42 și 56 zile. Respectăm cu strictețe acești termeni pentru a ne asigura că fiecare aspect al magazinului online este dezvoltat și configurat corect.

Este important de menționat că respectarea termenilor de livrare este condiționată de furnizarea tuturor informațiilor necesare și aprobarea ta în timp util. Cu cât ne furnizezi mai rapid toate detaliile necesare, cu atât putem finaliza proiectul mai repede.

Echipa noastră de profesioniști lucrează cu pasiune și dedicare pentru a-ți oferi un site web de calitate în cel mai scurt timp posibil. Ne asigurăm că fiecare etapă a procesului de dezvoltare este gestionată eficient și că termenii de livrare sunt respectați în cel mai mare grad posibil.

Indiferent de complexitatea site-ului tău, dorim să te asigurăm că vom face tot posibilul pentru a livra rezultatele dorite într-un timp cât mai scurt.