Sari la conținut
SITE WEB
Toate site-urile realizate de noi sunt unice, performante si in concordanta cu cerintele si necesitatile clientului.
MAGAZIN ONLINE
Vrei un magazin sa vinzi pe internet? Alege un magazin online complet, performant si usor de administrat.
CREATIE GRAFICA
Servicii de creatie si design grafic de o inalta calitate cu o estetica deosebita, moderna si atractiva.
PROMOVARE
Este momentul ca afacerea ta sa atraga maximul de clienti. Optimizare SEO, Promovare & Marketing.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Care este procesul de dezvoltare a unui site web?

Procesul de dezvoltare a unui site web implică mai multe etape importante, iar la www.crearesiteuriweb.ro ne asigurăm că totul se desfășoară într-un mod organizat și eficient.

După ce am discutat și am stabilit toate elementele importante, cum ar fi designul, culorile, logo-ul și alte detalii specifice, urmează etapa de comandă a serviciilor de gazduire și domeniu. În funcție de preferințele tale și de cerințele site-ului tău, vom selecta pachetele potrivite și vom iniția procesul de înregistrare.

După ce serviciile de gazduire și domeniu au fost activate, urmează partea tehnică a procesului. Va trebui să instalezi și să sincronizezi nameserverele, ceea ce permite asocierea corectă a domeniului tău cu adresa IP a serverului pe care este găzduit site-ul tău. Această sincronizare poate dura între 12 și 24 de ore pentru a se propaga complet pe internet.

În timpul acestei perioade de așteptare, vei putea începe instalarea și configurarea programelor, temelor și plugin-urilor necesare pentru site-ul tău. Vom asigura că toate acestea sunt realizate conform specificațiilor și cerințelor tale. Vom selecta și instala temele potrivite, adăugând elementele de design și funcționalitățile necesare pentru a crea un site web de calitate.

Configurarea fiecărui program și plugin va fi realizată cu atenție și în funcție de cerințele tale. Vom personaliza setările și opțiunile pentru a te asigura că site-ul tău funcționează așa cum îți dorești.

Este important să înțelegi că acest proces poate necesita timp și atenție, iar noi ne asigurăm că suntem alături de tine pe toată durata sa. Vom oferi suport tehnic și consultanță pe tot parcursul procesului pentru a te asigura că site-ul tău este dezvoltat în mod corespunzător și că îndeplinește toate cerințele tale.

Procesul de dezvoltare a unui site web este un efort colaborativ între echipa noastră și tine, iar rezultatul final va fi un site web funcțional, atractiv și optimizat pentru nevoile și obiectivele tale.