Sari la conținut
SITE WEB
Toate site-urile realizate de noi sunt unice, performante si in concordanta cu cerintele si necesitatile clientului.
MAGAZIN ONLINE
Vrei un magazin sa vinzi pe internet? Alege un magazin online complet, performant si usor de administrat.
CREATIE GRAFICA
Servicii de creatie si design grafic de o inalta calitate cu o estetica deosebita, moderna si atractiva.
PROMOVARE
Este momentul ca afacerea ta sa atraga maximul de clienti. Optimizare SEO, Promovare & Marketing.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Asigurați mentenanța și actualizările site-ului meu?

Da, oferim servicii de mentenanță și actualizări pentru site-ul tău. În funcție de nevoile și cerințele tale, avem disponibile mai multe pachete de mentenanță, fiecare cu beneficii și caracteristici specifice.

Iată câteva aspecte pe care le poți găsi în pachetele noastre de mentenanță:

  1. Mentenanță tehnică: Echipa noastră de experți se va ocupa de actualizarea și întreținerea site-ului tău. Vom verifica și vom actualiza platforma și modulele folosite, vom rezolva eventuale erori sau probleme tehnice și vom asigura funcționarea corectă a site-ului.

  2. Backup-uri regulate: Efectuăm backup-uri periodice ale site-ului tău pentru a asigura siguranța și protecția datelor tale. În cazul unei defecțiuni sau pierderi de date, putem restabili site-ul la o versiune anterioară.

  3. Monitorizare și optimizare: Vom monitoriza performanța și funcționarea site-ului tău, iar în cazul unor probleme sau avertismente, vom interveni prompt pentru a le rezolva. De asemenea, vom efectua optimizări pentru a asigura o încărcare rapidă a paginilor și o funcționare eficientă a site-ului.

  4. Actualizări de securitate: Ne vom asigura că site-ul tău beneficiază de cele mai recente actualizări de securitate pentru a preveni vulnerabilitățile și a proteja împotriva atacurilor cibernetice.

  5. Suport tehnic: Vei avea acces la suport tehnic specializat pentru a primi răspunsuri la întrebări și asistență în rezolvarea problemelor legate de site-ul tău.

Pentru a afla mai multe detalii despre pachetele de mentenanță pe care le oferim, te invităm să consulți pagina noastră de prețuri pentru mentenanță la adresa: https://www.crearesiteuriweb.ro/preturi-mentenanta/

Prin serviciile noastre de mentenanță, ne asigurăm că site-ul tău funcționează în condiții optime, beneficiază de actualizări de securitate și este susținut de echipa noastră de profesioniști. Astfel, poți avea încredere că site-ul tău este în mâini bune și că este menținut într-o stare excelentă de funcționare.