Optimizare Site

 

Optimizare site interna si externa! Optimizare site pentru o mai buna pozitionare in motoarele de cautare! Optimizare site pentru stabilitate, cresterea reputatiei si autoritatii site-ului dvs!

Optimizare site prin inscriere in directoare, publicare de articole online, advertoriale, comunicate de presa, social bookmarking, comentarii in bloguri dofollow si multe altele! Alege optimizare site pentru un trafic targetat!

Optimizare Site

 

 

Creare Site-uri Web.ro va ofera servicii de optimizare site pentru motoarele de cautare, atat optimizare interna, ce se realizeaza in timpul procesului de creare site, cat si optimizare externa: campanii de linkbuilding. Veti obtine astfel pozitii competitive la cautari prin intermediul motoarelor de cautare.

 

Optimizare Site

Creare Site

 

 

Un cod curat, un cod valid html va imbunatati efortul de optimizare site. In cadrul procesului de creare site se optimizeaza intern site-ul. Se poate apela la serviciul de optimizare site si pentru un site deja creat, insa este de preferat ca un site sa fie optimizat intern in timpul procesului de creare!

 

Creare site

Gazduire si domenii

 

 

Pentru 'optimizare site' numele domeniului are o importanta semnificativ de mare. Incercati, pe cat posibil, introducerea unui cuvant cheie in numele de domeniu pentru o mai buna optimizare SEO. Vechimea domeniului are o pondere si mai mare in efortul de optimizare site. Recomandam transfer de nume domeniu.

 

Gazduire si domenii web


De ce optimizare site? Folosirea Internetului ca sursă de cautare a informatiilor a crescut foarte mult, devenind prima optiune de informare pentru aproximativ 97% dintre utilizatorii de Internet din Romania, dintre care 73% caută informaţii despre produse sau servicii cel putin o data pe saptamana (sursa: Eurostat). Inca un motiv in plus sa optezi pentru optimizare site: s-a constatat faptul ca motoarele de căutare sunt cele care genereaza cel mai mult trafic pentru site-urile web din Romania (sursa: Trafic.ro).

 

Astfel, a iesi in prima pagina la cautari prin intermediul motoarelor de cautare pentru un grup de cuvinte cheie, este esential pentru dezvoltarea unei afaceri online. Cum se realizeaza o campanie de optimizare site / promovare site?

Te poti clasa in top Google prin Pozitionarea organica (fara plata) prin SEO (Search Engine Marketing Optimization) sau prin Adwords (reclama platita). Prin optimizare site SEO se poate influenta pozitionarea in pagina de rezultate a motoarelor de cautare, pentru o interogare sau mai multe, cu scopul de a genera trafic targetat catre site-ul web.

 

Oferta noastra de optimizare site (promovare site):

 

1. Optimizare interna a site-urilor. Serviciul de optimizare site incepe o lista de cuvinte cheie atent selectionata, urmata de o analiza SEO a principalilor competitori. Pe baza acestor informatii, fiecare pagina, incepand cu indexul va fi optimizata. Procesul de optimizare site presupune numeroase interventii: redenumirea indexului, optimizarea denumirii paginii si a folderului unde se gaseste, inserarea de metatag-uri potrivite si distincte pentru fiecare pagina in parte, inserarea cuvintelor cheie in heading-uri si paragrafe, calculand o pondere de pana la 10%, optimizarea link-urilor interne, crearea unui site-map (harta a site-ului) etc.

 

 

2. Optimizare externa a site-urilor: Serviciul de optimizare site se bazeaza mai ales pe crearea unei retele de link-uri externe ce trimit catre site-ul dvs. Crearea unei retele de backlink-uri de buna calitate are rolul de a creste PR-ul (PageRank-ul), de a oferi stabilitate site-ului dvs si rezultate excelente la cautari prin intermediul motoarelor de cautare. Va prezentam cateva metode de optimizare site prin crearea de legaturi externe: backlink-uri dofollow, de buna calitate, permanente, ce vor creste autoritatea si reputatia site-ului dvs, avand ca efect o mai buna pozitionare! Optimizare site prin:

 

5) Optimizare site prin Publicare comentarii in bloguri dofollow romanesti si straine (mai multe informatii)

 

6) Optimizare site prin Retele de link-uri dofollow PR1-5, creare Link wheel, bloguri satelit + EDU/GOV backlink-uri (mai multe informatii)

 

7) Optimizare site prin Copywrite (servicii copywriting sau content writing)

(mai multe informatii)

 

 

 

 

1) Optimizare site prin Inscriere site

in directoare web dofollow romanesti si

straine (mai multe informatii)


2) Optimizare site prin Publicare de

articole online dofollow si advertoriale

dofollow (mai multe informatii)


3) Optimizare site prin Publicare

comunicate de presa online cu atribut

dofollow (mai multe informatii)

 

4) Optimizare site prin Publicare anunt/articol

in site-uri de social bookmarking

dofollow (mai multe informatii)